Formes d’enviament i terminis de lliurament

En quines zones entrega Mercat Finca Mas Roig?

Mercat Finca Mas Roig fa enviaments a Espanya, Alemanya, Àustria, Bèlgica, Itàlia, França, Dinamarca, Suïssa, República Txeca, Luxemburg, Polònia, Holanda.

Mercat Finca Mas Roig es reserva el dret de variar el tipus d’enviament i la companyia per la qual s’efectua est, independentment de l’exposat en aquestes pàgines i sempre que no suposi un perjudici manifest per al client.

Despeses d’enviament:

Les despeses d’enviament estan inclosos en el preu final del producte.

També pots vindre a recollir la teva comanda on-line a la nostra botiga de Camarles i li aplicarem un descompte en el preu per “recollida local”. Si tries aquesta opció t’enviarem un e-mail una vegada la comanda estigui llesta perquè el pugues passar a recollir. En l’apartat “contacte” tens la direcció i els horaris d’obertura al públic de Mercat Finca Mas Roig.

Formes d’enviament:
A Catalunya en transport propi. Fora de Catalunya amb MRW.

En sortir la teva comanda del nostre taller rebràs un email de “comanda completada” i en un termini de 24h de dimarts a divendres (sense incloure els temps de gestió i preparació) ho tindràs a casa.

Repartim dimarts i dijous. Excepte el peix i marisc que es reparteix els dijous.

Les comandes fetes en diumenge, dilluns, dimarts i dimecres abans de les 20:00 seran preparades i enviades el dia següent i en 24h seran entregades al seu domicili per l’empresa de transport.

Totes les comandes que es fassin després de les 20:00 passaran a ser considerades com comandes efectuades al dia següent.

Totes les comandes que s’envien a partir del dimecres a les 20:00, dijous, divendres, dissabte i diumenge fins a les 20:00 es colliran i enviaran dilluns per a ser entregades el dimarts. D’aquesta manera ens evitem que estigui el cap de setmana donant voltes pels magatzems de les empreses de transport.

Un cop considerades aquestes instruccions i tinguem degudament complimentada la comanda, collirem i enviarem el mateix dia i en 24 hores les tindrà a casa, 72h fora d’Espanya.

Seguiment de la teva comanda

En mercatfincamasroig.com t’oferim un servei de seguiment personalitzat. Posa’t en contacte amb nosaltres a través del teu correu electrònic a mercat@mercatfincamasroig.com i et respondrem com més prompte millor detallant-te l’estat del teu enviament.

Servei Postvenda

1. Les reclamacions per lliurament del producte deteriorat es tractaran de la següent forma:

Els TERMINIS per a efectuar la RECLAMACIÓ PER DANYS en la mercaderia són de VINT-I-QUATRE HORES des del lliurament si els danys no són apreciats exteriorment o EN EL MATEIX ACTE DE LLIURAMENT, i precisament en el document contractual, si es poden apreciar exteriorment (Art. 366 C.com.).
Si vostè rep la seva comanda i la caixa es troba en mal estat per haver sofert cops, si us plau, faci-ho constar en l’albarà de lliurament i rebutgi la comanda. Comuniqui’ns-ho immediatament cridant al telèfon d’atenció al client +34 689 085 893 o enviant un correu electrònic a info@mercatfincamasroig.com.
Si els danys no s’aprecien exteriorment però en obrir la caixa es troba amb la fruita danyada per cops (taronges partides, xafades, etc.) disposa de 24 hores per a comunicar-nos-ho al telèfon d’atenció al client +34 689 085 893 o al correu electrònic info@mercatfincamasroig.com. En aquest cas les despeses de devolució són a càrrec de mercatfincamasroig.com

2. Si vostè no queda satisfet amb els productes adquirits en www.mercatfincamasroig.com. , els podrà retornar de la següent forma:

En el cas de sol·licitar devolució de l’import, el client ha de remetre el producte a mercatfincamasroig.com en el termini de 48 hores posteriors a la recepció de la comanda, i els costos de devolució, són a càrrec del client. Es procedirà a la devolució de l’import, per transferència bancària, una vegada hàgim rebut el producte.
Si per contra desitja la substitució del producte, mercatfincamasroig.com procedirà a la reposició per un altre en perfecte estat, una vegada hàgim rebut la seva devolució. Els costos de la devolució són a càrrec del client.
En cap cas s’admetran devolucions ni substitucions quan el producte no ens arribi en el seu embalatge original.

Atenció al client

El nostre departament de vendes disposa d’un servei de postvenda per a solucionar qualsevol problema amb els nostres articles o enviaments. A través d’ell, intentem oferir una atenció ràpida i eficaç.

Per a contactar es pot utilitzar qualsevol dels següents mitjans:

Telèfon: +34 689 085 893
E-mails: mercat@mercatincamasroig.com