Transport Propi

Tenim servei de transport refrigerat propi mitjançant l’empresa
Transprocat
(Tel: +34 695 797 762).

Fem seguiment de la seva comanda per a que li arribi sempre a temps i amb la qualitat exigida.

✓ Repartim els dimarts i els dijous.

Instruccions d’efectuar comandes

Les comandes fetes en diumenge, dilluns, dimarts i dimecres abans de les 20:00 seran preparades i enviades el dia següent i en 24h seran entregades al seu domicili per l’empresa de transport.

Totes les comandes que es fassin després de les 20:00 passaran a ser considerades com comandes efectuades al dia següent.

Totes les comandes que s’envien a partir del dimecres a les 20:00, dijous, divendres, dissabte i diumenge fins a les 20:00 es colliran i enviaran dilluns per a ser entregades el dimarts. D’aquesta manera ens evitem que estigui el cap de setmana donant voltes pels magatzems de les empreses de transport.

Un cop considerades aquestes instruccions i tinguem degudament complimentada la comanda, collirem i enviarem el mateix dia i en 24 hores les tindrà a casa.

Dies de lliurament

Tots els articles, es reparteixen dimarts i dijous. Des que es fa la comanda fins que arriba a casa són unes 48 hores, però l’important és que des que recollim les fruites i verdures són 24 hores, més fresc impossible.

Amb el peix i la carn només repartim els dijous, per tant el dimecres preparem totes les comandes des d’una casella de la llotja de la Ràpita, amb menys de 24 hores a casa.

Comprar

Dimarts

Les comandes rebudes de dimecres 20.01 a diumenge 20.00.

Dijous

Les comandes rebudes de dilluns 20.01 a dimarts 20.00.

Repartiment peix, marisc i carn

  • El dimarts a les 20.00 es tanquen les vendes i totes les que entrin a posteriori, passessin a ser lliurades la següent setmana.
  • Es reparteix únicament els dijous.
  • Es recomana donar una adreça de lliurament on segur hi hagi algú.