Instruccions d’efectuar comandes

Les comandes fetes en diumenge, dilluns, dimarts i dimecres abans de les 20:00 seran preparades i enviades el dia següent i en 24h seran entregades al seu domicili per l’empresa de transport.

Totes les comandes que es fassin després de les 20:00 passaran a ser considerades com comandes efectuades al dia següent.

Totes les comandes que s’envien a partir del dimecres a les 20:00, dijous, divendres, dissabte i diumenge fins a les 20:00 es colliran i enviaran dilluns per a ser entregades el dimarts. D’aquesta manera ens evitem que estigui el cap de setmana donant voltes pels magatzems de les empreses de transport.

Un cop considerades aquestes instruccions i tinguem degudament complimentada la comanda, collirem i enviarem el mateix dia i en 24 hores les tindrà a casa.

Dies de lliurament

Tots els articles excepte el peix, es reparteixen dimarts, dimecres, dijous i divendres. Des que es fa la comanda fins que arriba a casa són unes 48 hores, però l’important és que des que recollim les fruites i verdures són 24 hores, més fresc impossible.

Amb el peix només repartim els dimecres, per tant el dimarts preparem totes les comandes des d’una casella de la llotja de la Ràpita, amb menys de 24 hores a casa.

Comprar

Dimarts

Les comandes rebudes de dimecres 20.01 a diumenge 20.00.

Dijous

Les comandes rebudes de dimarts 20.01 a dimecres 20.00.

Dimecres

Les comandes rebudes de diumenge 20.01 a dilluns 20.00.

Divendres

Les comandes rebudes de dimecres 20.01 a dijous 20.00.

Repartiment peix, marisc i carn

  • El dimarts a les 20.00 es tanquen les vendes i totes les que entrin a posteriori, passessin a ser lliurades la següent setmana.
  • Es reparteix únicament els dimecres.
  • Es recomana donar una adreça de lliurament on segur hi hagi algú.