Skip to main content
COL·LABORADORS
COL·LABORADORS

Mercat de

productors locals

Som una família que inicialment ens dedicàvem únicament a la producció i venda on line de cítrics, síndries i hortalisses de les Terres de l’Ebre.
Actualment, ens hem agrupat amb productors locals per tal de fer arribar a casa teva tota classe de productes agroalimentaris de primera necessitat.
Col·laborem amb pagesos, pescadors, artesans i productors locals per a que ens aportin els seus productes de la manera més fresca i cuidada possible amb l’agilitat i tracte que rebria el producte a un mercat municipal.

Col·laboradors

Cítrics Finca Mas Roig

Cítrics, síndries i hortalisses

Som productors de cítrics de les Terres de l’Ebre amb finques situades a Camarles i Benifallet. Ens dediquem a produïr, mandarines, llimones i taronges durant els mesos de setembre fins juny.

Cítrics Finca Mas Roig

Horta D’En Carme

Fruita i verdura ecològica

L’Horta de Carme és una petita empresa familiar formada inicialment per la Carme, l’Agustí (el seu marit) i el Baltasar (el seu cunyat) i que neix arran de la preocupació per la contaminació de les terres originada per l’agricultura convencional. Després de varies reflexions, varem optar per cultivar productes ecològics, que fossin respectuosos amb el medi i amb les persones.

Horta D’En Carme

Forn Carlos Ripollés

Pa, pastes i pizzes

El forn neix l’any 1925 a Jesús (Tortosa) a mans del mateix mestre Carlos Ripollés. Des dels seus orígens, l’empresa sempre ha apostat pels productes típics de les Terres de l’Ebre, tot seguint les seves receptes tradicionals.Per això, volem continuar distribuint la nostra cuina de sempre als ebrencs i donar-la a conèixer i fomentar-la als nouvinguts.

Forn Carlos Ripollés

Ous Roig

Ous ecològics

Ous Roig ha estat pionera en molts moments de l’evolució en el sector de l’avicultura a Espanya. Hem produït ous amb Omega 3, hem estat pioners en la implantació de sistemes de cria sense gàbies i hem aplicat un programa de desenvolupament rural sostenible.

Ous Roig

Segadors del Delta

Arròs i licors d'arròs

Fruit de més de 150 anys de tradició i dels millors arrossos conreats per més de 5 generacions d’arrossers al Parc Natural del Delta de l’Ebre, neix Segadors del Delta.

Segadors del Delta

Llotja de Pescadors de Sant Carles de la Ràpita

Peix i Marisc

La llotja de peix està situada a port pesquer de Sant Carles de la Ràpita i fou fundada per la Confraria de Pescadors Verge del Carme al 1919. Avui dia és un edifici modern construït a les immediacions del port pesquer, on es pot gaudir de l'arribada de barques i mariners carregats de peix a punt de fer la subhasta. Fins fa poc la subhasta es realitzava a l'estil tradicional, en mig d'un cercle de peix envoltat per la gent, encara es podia escoltar el cant dels preus, aturats pel crit d'un comprador.
Al 2003 es modernitzà tot el procés de subhasta i expedició, instal•lant-hi una nova llotja de sistema electrònic. Actualment serveix els màxims de qualitat i rapidesa, entre 25 i 30 tones de peix a diari. La confraria compta amb una flota pesquera de 60 barques d'arrossegament i 48 embarcacions d'arts menors i amb 20 molls de càrrega.
L'hora d'arribada de les barques és a partir de les 15.30 de dilluns a divendres.

Peixos Claudio

Peix, pop, suquet, boquerons

Una empresa familiar dedicada al món del peix des de fa més de 107 anys.
Som una empresa dedicada a la comercialització minorista i majorista de peix i marisc, fresc i congelat. Amb seu a Sant Carles de la Ràpita, disposa de dues parades de peix ubicades al mercat municipal de la Ràpita i al mercat municipal d'Amposta que ens permeten oferir la màxima qualitat en els nostres productes.

Peixos Claudio

Marisc Català

Marisc

Empresa situada al Delta De l'Ebre parc natural i reserva de la biosfera, és una empresa de caràcter familiar que cada dia ens esforcem a poder fer el nostre treball millor. Ens dediquem al món de l'aqüicultura i comprar-bena de marisc, des de fa 2 generacions.

Marisc Català

Celler Pagos de Híbera

Vins i olis DO Terra Alta

El Celler Pagos de Híbera va ser creat pels germans Joaquim i Fran López, ambdós criats i formats dintre del món de l’hostaleria i la restauració, que juntament amb l’enòleg Josep Valiente i el bodeguer Josep Vicens elaboren els seus vins a partir de raïms extrets de finques ubicades en finques de Gandesa i El Pinell de Brai.

Celler Pagos de Híbera

Olives Aragón

Olives

Som una família que elaborem els nostres propis amaniments de manera artesanal. Els nostres millors llocs per a provar els nostres productes són els mercats ambulants, on pots provar tots els nostres productes, estem treballant per a poder oferir un millor servei de compra

Olives Aragón